2017 NBA Sommerblog

Naismith Sommerblog er en daglig opdateret blog med fokus på trades og free agency. Bloggen kommer til at køre gennem hele juli måned.

Velkommen til Naismiths 2017 Sommerblog – Her bliver de seneste nyheder sat i toppen af siden, så man undgår for meget scrolling. Informationerne bliver opdateret løbende gennem hver dag, så husk at tjek tilbage hyppigt!

25. juli

TRADE: Nets/Blazers
Portland Trail Blazers har sendt den 25-årige shooting guard Allen Crabbe til Brooklyn Nets for power forward Andrew Nicholson, som Portland frisætter med det samme. Crabbe skrev under på et Offer Sheet med Brooklyn sidste sommer, men det blev matchet af Portland.

Afflalo tager endnu en dans med Magic
Shooting guard Arron Afflalo har skrevet under på en ét-årig aftale med Orlando Magic, hvor han havde sine bedste statistiske sæsoner. Kontrakten lyder på $2.1 millioner for den 31-årige.

24. juli

Tidligere MVP til Cavaliers
Point guard, og tidligere MVP, Derrick Rose, er gået med til en ét-årig kontrakt med Cleveland Cavaliers til $2.1 millioner. Rose havde flirtet med Milwaukee Bucks og Los Angeles Lakers, men valgte ultimativt at blive ny holdkammerat til LeBron James.

23. juli

– Ingen handler –

22. juli

– Ingen handler –

21. juli

Gasol bliver hos Spurs
Center Pau Gasol har skrevet under på en tre-årig kontrakt med San Antonio Spurs, efter han tidligere hoppede ud af sin kontrakt for at hjælpe klubben finansielt, så de kunne gå efter forstærkninger. Beløbet lyder på $48 millioner over tre sæsoner.

20. juli

Haslem forbliver i Miami
Power forward Udonis Haslem har skrevet under på en ét-årig kontrakt med Miami Heat til $2.3 millioner. Den 37-årige Haslem er en klublegende der har spillet i organisationen gennem 14 sæsoner og har 830 kampe til sit navn, inklusiv tre mesterskaber.

Wilkins til Pacers
Shooting guard Damien Wilkins, der er 37 år gammel og ikke har spillet i NBA siden 2013, tager til Indiana Pacers denne sæson for $2.1 millioner.

Larkin til Boston
Point guard Shane Larking tager til Boston Celtics efter et år i Spanien. Den 24-årige har skrevet under for én sæson til $1.5 millioner.

Williams bliver i Houston
Shooting guard/small forward Troy Williams har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Houston Rockets, hvilket betyder han forbliver i klubben. Den 22-årige spillede seks kampe for dem i den regulære sæson, samt fem kampe i slutspillet.

19. juli

Chalmers tilbage til Memphis
Point guard Mario Chalmers, der ikke spillede sidste sæson grundet en akillesskade, vender tilbage til Memphis Grizzlies hvor han sidste var i aktion. Den 31-årige har skrevet under på en delvist-sikret ét-årig kontrakt.

18. juli

Ginobili tilbage for Spurs
Shooting guard Manu Ginobili bliver hos San Antonio Spurs for en 16. sæson. Den snart 40-årige argentiner har endnu ikke skrevet under på en formel kontrakt, men har informeret klubben om han vender tilbage denne sæson.

Reed til Clippers
Center Willie Reed, der spillede sidste år for Miami Heat, tager til Los Angeles Clippers. Den 27-årige har skrevet under på en ét-årig kontrakt til $1.5 millioner, og det forventes han kommer til at blive den primære back-up til DeAndre Jordan.

17. juli

Zagorac til Memphis
Forward Rade Zagorac, der blev valgt sidste år som #35 af Memphis, har skrevet under med klubben. Kontrakten på den 21-årige lyder på tre sæsoner og $3.9 millioner.

16. juli

Mbah a Moute til Rockets
Luc Mbah a Moute er taget til Houston Rockets. Den snart 31-årige defensivt-indstillede forward har skrevet under for ligaens minimum, idet Houston har brugt deres exceptions på henholdsvis P.J. Tucker og Tarik Black.

15. juli

Rondo til Pelicans
Point guard Rajon Rondo har skrevet under på en ét-årig aftale med New Orleans Pelicans. Den 31-årige spillede sidste sæson hos Chicago Bulls og får fra dem af stadig $3 millioner denne sæson, idet det beløb var sikret på hans 2017/2018 kontrakt, som Chicago valgte at smide.

14. juli

Black til Houston
Center Tarik Black, der startede karrieren i Houston, er taget tilbage til Rockets efter hans rettigheder blev frasagt af Los Angeles Lakers. Den 25-årige center har skrevet under på en ét-årig kontrakt til $3.2 millioner.

Bulls opsamler Nwaba
Los Angeles Lakers frasagde sig forleden swingman David Nwaba, men Chicago Bulls mente det var værd at samle ham op fra waiver wiren. Nwaba er på en ikke-sikret kontrakt der lyder på $1.3 millioner, som bliver 100% garanteret den 10. januar 2018, hvis Bulls har ham på rosteren på det tidspunkt.

Spurs skriver med Brandon Paul
Tidligere Illinois guard, Brandon Paul, som i år spillede med Dallas og Clevelands Summer League-hold, har skrevet under på en sikret kontrakt med San Antonio Spurs. Detaljerne omkring kontrakten for den 26-årige er endnu ikke kendt.

Simmons til Magic
Swingman Jonathon Simmons er taget til Orlando Magic, efter San Antonio Spurs frasagde sig deres rettigheder til ham. Den 27-årige kommer til at tjene $20 millioner over de næste tre sæsoner.

13. juni

Osman til Cavs
Cleveland Cavaliers har skrevet under med vingspilleren Cedi Osman, som blev draftet tilbage i 2015. Den 22-årige tyrker har skrevet under på en tre-årig aftale til $8.3 millioner.

Ilyasova bliver i Atlanta
Power forward Ersan Ilyasova bliver hos Atlanta Hawks i den opkommende sæson. Han har skrevet under på en ét-årig kontrakt til $6 millioner. Ilyasova spillede sidste sæson for tre klubber: Oklahoma City Thunder, Philadelphia 76ers og de selvsamme Atlanta Hawks han bliver hos denne sæson.

Udoh også til Jazz
Power forward Ekpe Udoh, et tidligere Top 10 pick fra 2010, vender tilbage til NBA i år efter to sæsoner i tyrkiske Fenerbahçe. Den 30-årige skriver under på en to-årig kontrakt til $6.5 millioner.

Jerebko til Utah
Forward Jonas Jerebko tager til Utah Jazz de næste to sæsoner. Hans kontrakt lyder på $8.2 millioner totalt set over perioden. Den 30-årige svensker har førhen spillet for Detroit og Boston, så dette bliver hans første tur i Western Conference.

12. juni

Sefolosha til Jazz
Guard/forward Thabo Sefolosha tager til Utah Jazz på en to-årig kontrakt til $10.5 millioner. Den 33-årige schweizer kommer til at give Utah en del minutter på de positioner hvor Gordon Hayward førhen spillede.

Dedmon til Hawks
Center Dewayne Dedmon, der spillede sidste år hos San Antonio Spurs, har skrevet under med Atlanta Hawks for $14 millioner over to sæsoner. Anden sæson er en Player Option. Dedmon tager derved Dwight Howards tidligere plads.

KCP til Lakers
Det har været rygtet igennem flere dage, og nu skete det endeligt. Shooting guard Kentavious Caldwell-Pope tager til Lakers på en ét-årig kontrakt til $18 millioner. Den tidligere Detroit Pistons var ved sommerens indgang en Restricted Free Agent, men Detroit frasagde sig hans rettigheder efter de tradede for Avery Bradley. Det betød at klubber kunne skrive med Caldwell-Pope uden at Detroit havde muligheden for at matche. Dette gjorde Lakers brug af, hvilket betyder den 24-årige kan findes i guld og lilla denne sæson.

11. juli

Baker fortsætter sin Knicks-karriere
Den 24-årige andenårsspiller, Ron Baker, bliver hos New York Knicks på en to-årig kontrakt til $8.9 millioner. Shooting guarden havde ikke ligefrem en fantastisk sæson for New York, men håbet for organisationen er, at han kan udvikle sig yderligere.

Tolliver til Pistons
Power forward Anthony Tolliver skriver under på en ét-årig kontrakt til $3.3 millioner. Den 32-årige er en tre-pointspecialist og har igennem mange år været anset som en stærk tilføjelse til diverse omklædningsrum.

Bullock forbliver en Piston
Guard/forward Reggie Bullock har besluttet at blive hos Detroit Piston og skriver dermed under på en to-årig kontrakt til $5 millioner. Den 26-årige kom ind i ligaen som en skytte, men har ikke spillet mere end 1,629 minutter fordelt over 147 kampe.

10. juli

Lauvergne vælger Spurs
Chicago Bulls besluttede at trække deres QO (Qualifying Offer) tilbage fra Joffrey Lauvergne, hvilket betøde den 25-årige franskmand blev en unrestricted free agent. Den status gjorde centeren godt brug af, da han har skrevet under på en to-årig kontrakt med San Antonio Spurs. Det antages kontrakten er minimumslønnet.

Williams bliver i Phoenix
Power forward Alan Williams, der brød ud sidste sæson, har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Suns til en værdi af $17 millioner. Den 24-årige bidrager med enorm produktion i et begrænset antal minutter, hvilket så sidste sæson da han snittede 7.4 point og 6.2 rebounds på bare 15.1 minutters spilletid.

9. juli

Celtics finder noget rebounding
Center Aron Baynes har skrevet under på en ét-årig kontrakt med Boston til $4.3 millioner. Den 30-årige har en Total Rebounding Percentage på 16.2% over sin karriere, hvilket betyder han kommer til at hjælpe Boston på et område de ellers har mangler.

TRADE: Pacers/Raptors
I kølvandet på nattens trade, besluttede Toronto at opgradere deres roster på anden måde. De blev enige med guard/forward C.J. Miles omkring en ny kontrakt som så blev sendt til Raptors i en sign-and-trade for point guard Cory Joseph for at matche løn. Miles’ kontrakt lyder på $25 millioner over tre sæsoner, med sidste sæson som Player Option.

TRADE: Nets/Raptors
I nat blev Toronto Raptors enige med Brooklyn Nets om at sende DeMarre Carroll, et 2018 first-round pick (Top 14 beskyttet) og et second-round pick til klubben for center Justin Hamilton så snart Washington har matchet det Offer Sheet for Otto Porter som Nets på nuværende tidspunkt har bundet pengene op i. For en mere dybdegående forklaring af traden, klik her.

Harden forlænger med Houston
All-Star shooting guard James Harden har skrevet under på en kontraktforlængelse med Houston Rockets. Selve forlængelsen er på fire år og lyder på omtrent $160 millioner, men den træder først i kraft i 2019, hvilket betyder – kombineret med den forlængelse Harden skrev under på sidste år – at han kommer til at tjene $228 millioner over de næste seks sæsoner – En klar NBA-rekord.

Crawford til Wolves
Jamal Crawford skriver på mandag under på en to-årig kontrakt med Minnesota Timberwolves til en værdi af $8.9 millioner. Den 37-årige shooting guard tilbyder en scoringstrussel fra bænken, især via hans produktion fra bag tre-pointlinjen, der giver Minnesotas bænk et stort skub.

8. juli

Atlanta matcher ikke New York Offer Sheet til Hardaway Jr
Forleden skrev Tim Hardaway Jr under på et Offer Sheet fra New York Knicks til $71 millioner over fire sæsoner. Atlanta havde rettet til at matche kontrakten, men besluttede at det ville være i deres bedste interesse ikke at gøre det. Det betyder Hardaway Jr nu (igen) bliver en New York Knick.

Green forstærker Clevelands bænk
Forward Jeff Green skriver under på en ét-årig kontrakt med Cleveland Cavaliers til en værdi af $2.3 millioner. Den 30-årige spillede sidste sæson i Orlando hvor han så sin markedsværdi falde betragteligt, grundet ringe produktion.

Mack til Magic
Point guard Shelvin Mack skriver under på en to-årig kontrakt med Orlando Magic til $12 millioner samlet. Den 27-årige var back-up for George Hill i Utah sidste sæson, og kommer i år til at have samme rolle, bare for Elfrid Payton.

Pachulia tilbage til Warriors
Center Zaza Pachulia vender tilbage til de forsvarende mestre, Golden State Warriors, på en ét-årig kontrakt til $3.5 millioner. Det er det maksimale beløb Warriors kan bruge på ham, når de på givent tidspunkt ikke har Bird Rights på ham.

Felton til Oklahoma City
Point guard Raymond Felton tager til Oklahoma City Thunder denne sæson. Han har skrevet under på en ét-årig kontrakt til $2.3 millioner og den 33-årige kommer til at agere som back-up point guard for MVP Russell Westbrook.

7. juli

Bogdanovic til Indiana
Small forward Bojan Bogdanovic har skrevet under på en to-årig kontrakt hos Indiana Pacers for $21 millioner. Den anden sæson er kontrakten er kun delvist sikret.

Evans til Memphis
Guard/forward Tyreke Evans er taget til Memphis Grizzlies på en ét-årig kontrakt til $3.3 millioner. Den tidligere Rookie Of the Year har ikke modtaget stor interesse fra årets free agent-marked, og ved at tage en handel på kun ét år kan Evans vende tilbage til free agency-puljen allerede næste sommer.

Hawks beholder Muscala
Center Mike Muscala bliver i Atlanta på en to-årig kontrakt til $10 millioner. Den 26-årige er en skytte der sidste sæson satte 41.8% af sine skud fra bag tre-pointlinjen for Atlanta. Han har en Player Option for næste sæson.

KCP er en UFA
I kølvandet på nedenstående trade med Boston, har Detroit frasagt sig rettighederne på Kentavious Caldwell-Pope. Det betyder den 24-årige nu er blevet en Unrestricted Free Agent (UFA), og han kan skrive under med hvilket som helst hold han ønsker, uden at Detroit kan matche.

TRADE: Celtics/Pistons
For at skabe nok cap space til Gordon Hayward har Boston Celtics sendt shooting guard Avery Bradley og et 2019 2nd round draft pick til Detroit Pistons for forward Marcus Morris, der tjener omtrent $3 millioner mindre.

Johnson bliver i Miami
Forward James Johnson skriver under på en ny kontrakt hos Miami Heat der lyder på fire år og $60 millioner. Den 30-årige brød ud i stor stil sidste sæson, hvilket nu belønnes med en langsigtet kontrakt der betaler ham $15 millioner årligt.

Hardaway Jr får Offer Sheet af Knicks
Shooting guard Tim Hardaway Jr har skrevet på et Offer Sheet ved den klub hvor han startede sin karriere, New York Knicks. Kontrakten lyder på $71 millioner over fire sæsoner og inkluderer en Player Option i fjerde sæson. Atlanta har nu to dage til at matche kontrakten, men hele processen kan tage op til seks dage grundet lægetjek og andre finurligheder.

Gay hopper til Spurs
Forward Rudy Gay har skrevet under på en to-årig kontrakt med San Antonio Spurs til $17 millioner, hvor anden sæson er en Player Option. Den snart 31-årige Gay er ved at komme sig over en overrevet akillessene, og det er San Antonios håb, at han kan bidrage offensivt, hvilket han har været habil til gennem karrieren.

Vince Carter skifter trøje
Det kan godt ske guard/forward Vince Carter bliver 41 til januar, men det stopper ham ikke fra at få en ny kontrakt hos Sacramento Kings der lyder på én sæson og $8 millioner. Den tidligere dunkekonge er stadig effektiv og tilbyder nu Sacramentos unge klub noget lederskab.

TRADE: Heat/Mavericks
Miami Heat sender power forward Josh McRoberts, et 2023 2nd round pick og kontanter til Dallas Mavericks for center A.J. Hammons. Handlen sker så Miami kan fjerne nogle penge fra cappen efter at have skrevet under på større kontrakter med James Johnson og Kelly Olynyk.

Olynyk til Miami
Center Kelly Olynyk tager til Miami Heat på en fire-årig kontrakt til $50 millioner. Den 26-årige skyttes rettigheder blev frasagt af Boston grundet Gordon Hayward-kontrakten, hvilket gjorde Olynyk til en UFA.

6. juli

Teodosic kommer endelig til NBA
Serbiske Milos Teodosic skriver under med Los Angeles Clippers på en to-årig kontrakt til $12.3 millioner, hvor andet år er en Player Option. Den 30-årige point guard har været en af de bedste – hvis ikke den bedste – spillere ikke i NBA over de sidste mange år, men det ændrer sig altså nu.

Dirk vender tilbage til Dallas.. Hvilket nok var ventet
Dirk Nowitzki bliver hos Dallas Mavericks. Han skriver under på en to-årig kontrakt til $10 millioner. Den 39-årige power forward har spillet lige under 1,400 kampe for organisationen og han så åbenbart ingen grund til at bryde den stime.

Roberson tilbage til OKC
Guard/forward Andre Roberson vender tilbage til Oklahoma City Thunder på en tre-årig kontrakt til $30 millioner. Den 25-årige er en stærk defensivt-indstillet vingspiller som Thunder tidligt på sommeren gjorde til en prioritet.

Waiters bliver i Miami
Den 25-årige shooting guard Dion Waiters skriver på en fire-årig kontrakt til $52 millioner for at blive hos Miami Heat, hvor han nød en del succes sidste sæson. Waiters flirtede også med Los Angeles Lakers, men vendte i sidste ende tilbage til den klub der gav ham en chance sidste år.

5. juli

Swaggy P skifter adresse
Nick Young bliver medlem af de forsvarende mestre fra Golden State Warriors. Den 32-årige shooting guard skriver under på en ét-årig kontrakt til værdi af $5.2 millioner og forstærker sammen med Omri Casspi bænken betydeligt.

Porter skriver under på Offer Sheet fra Nets
Small forward Otto Porter skriver under på et Offer Sheet fra Brooklyn Nets til $106.5 millioner over fire sæsoner. Da Porter er en restricted free agent, betyder det dog at Washington Wizards kan matche ethvert tilbud han får, hvilket de forventes at gøre i denne sag. Washington har indtil klokken 23:59 lørdag, amerikansk østkyst tid, til at matche.

Mestrene forstærker bænken
Small forward Omri Casspi hopper til de forsvarende mestre, Golden State Warriors, på en ét-årig kontrakt. Den 29-årige får $2.1 millioner denne sæson og giver Warriors en potent offensiv forward som kan komplementere Andre Iguodala fra bænken af.

OKC hiver Patterson ind
Oklahoma City Thunder skriver kontrakt med power forward Patrick Patterson. Den 28-årige får $16.4 millioner over de næste tre sæsoner, og kommer til at være et vigtigt offensivt led i Thunders planer. Det trejde år af hans kontrakt er en Player Option.

TRADE: Hawks/Clippers/Nuggets
Small forward Danilo Gallinari er blevet sendt til Los Angeles Clippers i en sign-and-trade. Han skriver under på en tre-årig kontrakt til $65 millioner. Shooting guard Jamal Crawford, center Diamond Stone og et 2018 first-round pick lander i Atlanta, som forventer at købe Crawford ud af sin kontrakt. Atlanta sender et 2019 second-pick til Denver.

4. juli

Officielt: Det gjorde de!
Efter flere timers drama tirsdag aften, annoncerede Gordon Hayward at han faktisk skriver under med Boston Celtics. Det bliver på en fire-årig kontrakt til $128 millioner, fjerde år er en Player Option. Sikke et cirkus, men det hele gik op til slut.

.. Eller gjorde de?

Boston fik deres All-Star
Small forward Gordon Hayward bliver en Boston Celtic den kommende sæson. Den 27-årige brød ud i stor stil sidste sæson og smed 21.9 point, 5.4 rebounds og 3.5 assists per kamp for Utah, mens han havde en TS% på .595 og en 22.2 PER.

Day of the Kings, Sacramento får fingrene i Randolph
Power forward, og tidligere NBA All-Star, Zach Randolph skriver under med Kings på en to-årig kontrakt til $24 millioner. Den snart 36-årige power forward er ved at nærme sig enden af sin karriere, og i Sacramento fik han her muligheden for at tjene den sidste gode bid penge ind.

Hill af markedet – Skriver med Kings
Point guard George Hill har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Sacramento Kings til en værdi af $57 millioner. Den 31-årige havde den bedste sæson i sin karriere sidste år med Utah Jazz, og var i spil for flere klubber, inklusiv San Antonio Spurs, men valgte i stedet Californien.

Scott til Wizards
Mike Scott, tidligere Atlanta Hawk og Phoenix Sun, er gået med til en ét-årig kontrakt til en værdi af $1.7 millioner hos Washington Wizards. Den snart 29-årige power forward forstærker en bænk, der om noget har brug for det.

3. juli

Collison vender tilbage til Indiana
Point guard Darren Collison spillede to sæsoner i Indiana tidligt i karrieren, og han vender nu tilbage til klubben på en to-årig kontrakt til en værdi af $20 millioner. Anden sæson af kontrakten, skulle angiveligt kun være delvist sikret.

Durant skriver under for to sæsoner med Golden State
NBA Finals MVP, Kevin Durant, fortsætter som ventet i Golden State. Den 28-årige small forward tog en drastisk lønnedgang for at give plads til Andre Iguodala og Shaun Livingston, hvilket betyder han selv lod sig nøjes med $53 millioner. Hans andet år er en Player Option.

McLemore til Memphis
Tidligere lottery pick Ben McLemore fortsætter karrieren hos Memphis Grizzlies. Den 24-årige shooting guard får $10.7 millioner over to sæsoner. McLemore blev valgt som #7 tilbage i 2013 af Sacramento Kings og har generelt haft en ustabil karriere indtil videre.

Bulls får Holiday tilbage
Shooting guard Justin Holiday er vendt tilbage til Chicago Bulls, efter de sendte ham til New York i Derrick Rose-traden. Den 28-årige skriver under på en kontrakt der betaler ham $9 millioner over to sæsoner.

Millsap tager til Denver
All-Star Paul Millsap har valgt at tage til Denver Nuggets. Den 32-årige power forward skriver under på en tre-årig kontrakt til en værdi af $90 millioner og bliver nu den fjerde enten nutidige eller fortidige Eastern Conference All-Star der tager til Western Conference denne sommer (Jimmy Butler, Paul George og Jeff Teague er de andre.)
TILFØJELSE: Millsaps tredje år er en Team Option og/eller ikke-sikret. Der mangler stadig afklaring.

2. juli

Korver bliver i Cleveland
Skarpskytten Kyle Korver skriver under på en tre-årig kontrakt til $22 millioner for at blive i Cleveland. Den 36-årige guard/forward er i stand til at gøre det, selvom han passerer de 38 år i kontrakten, fordi Cleveland havde Full Bird Rights på ham, modsat hvad Houston havde på Nene (se forneden).

Ny opdateret aftale på plads med Nene og Houston
I går kom det frem, at den originale aftale mellem Houston Rockets og center Nene var ulovlig, fordi den brød “over 38”-reglen i NBAs CBA der har til formål at udelukke snyd, hvorved NBA-klubber gennem lange kontrakter udstrækker en større løn. Nene og Houston var ellers blevet enige om en kontrakt på fire år til $15 millioner, men den er nu blevet ændret til tre år og $11 millioner.

All-Star Lowry får $100 millioner
Point guard Kyle Lowry bliver med Toronto Raptors de næste tre år. For det får han $100 millioner. Den 31-årige All-Star snittede sidste år 22.4 point og 7.0 assists mens han satte 3.2 tre-pointskud per kamp på over 41% træfsikkerhed.

Meeks til Washington
Shooting guard Jodie Meeks bliver en Washington Wizard over de næste to sæsoner. Den snart 30-årige Meeks skriver under på en kontrakt der har en værdi på $7 millioner. Han er kendt som en skarpskytte, der dog har døjet med skader de to seneste sæsoner.

Ibaka og Toronto giver den en tur til
27-årige Serge Ibaka bliver i Toronto på en tre-årig kontrakt til $65 millioner. Power forwarden blevet erhvervet fra Orlando i en trade ved trade deadline i februar og gav Toronto en solid mulighed ved power forward-positionen de førhen havde manglet.

Taj Gibson genforenes med Tom Thibodeau
Power forward Taj Gibson er taget til Minnesota Timberwolves, hvor han får $28 millioner over de næste to sæsoner. Den 32-årige er en stærk defensiv spiller der især kan fremme udviklingen hos Karl-Anthony Towns, og sammen med Jimmy Butler – der begge spillede under Thibodeau i Chicago – vil de formidle hans spillestil videre til den generelt unge roster.

Calderon til Cavs
Point guard Jose Calderon tager til Cleveland Cavaliers på en ét-årig kontrakt til minimumsværdi. Den 35-årige spanier kommer med stor sandsynlighed til at overtage Deron Williams’ minutter, idet han er en bedre skytte udefra.

Iggy forbliver i Golden State
Det kostede lidt mere end originalt forudset, men small forward Andre Iguodala bliver hos de forsvarende mestre, Golden State Warriors. Den 33-årige skriver under på en tre-årig kontrakt til en værdi af $48 millioner.

Ingles og Utah fortsætter ægteskabet
Small forward Joe Ingles bliver hos Utah Jazz de næste fire år, og det får han $52 millioner for. Den 29-årige australier er en af ligaens bedste tre-pointskytter, idet han sidste år satte 44.1% af sine skud udefra, og er ligeledes i besiddelse af en enorm basketball IQ og situationsfornemmelse.

Tucker skifter dinosaurerne ud med raketterne
Den 32-årige small forward P.J. Tucker tager til Houston Rockets på en fire-årig kontrakt til en værdi af $32 millioner. Som tidligere nævnt på vores Facebookside, var årsagen til Chris Paul-traden, at man havde adgang til den fulde Non-Tax Payer MLE, og det er via denne exception Tucker er skrevet under med:

1. juli

Tidligere Rookie Of the Year, Michael Carter-Williams, får nyt hjem i Charlotte
Point guard Michael Carter-Williams bliver en Charlotte Hornet denne sæson. Han skriver under på en ét-årig kontrakt til $2.7 millioner. Den 25-årige spillede sidste sæson for Chicago Bulls, hvor han ramte kun 36.6% fra gulvet og leder derfor efter en ny mulighed til at vise hvad han kan levere.

Amir Johnson hopper til 76ers
Power forward/center Amir Johnson tager ligesom J.J. Redick til Philadelphia på en ét-årig kontrakt. Hans løn bliver dog en anelse mindre – $11 millioner. Den 30-årige giver Philly en veteran på bænken som kan bidrage med forsvar og måske blive en mentor for de unge spillere.

Philadelphia snupper Redick
Shooting guard J.J. Redick tager til Philadelphia 76ers på en ét-årig kontrakt til $23 millioner. Redick har over hans sidste tre sæsoner sat 601 tre-pointskud på 44.6% træfsikkerhed. Han kommer ind og bliver den perfekte zone-buster for Joel Embiid, Ben Simmons, Markelle Fultz og company.

Detroit opgraderer på guard-positionen med Langston Galloway
Skarpskytten Langston Galloway tager til Detroit Pistons på en tre-årig kontrakt til $21 millioner. Den 25-årige point guard satte 39% af sine skud udefra sidste sæson og blandt de bedste defensive lead guards i ligaen.

Holiday og Pelicans bliver enige
Point guard Jrue Holiday bliver i New Orleans på en fem-årig kontrakt til $126 millioner. Holiday og Pelicans har haft et stærkt samarbejde, og under sidste sæson var klubben yderst støttende da Holidays kone gennemgik hjerneoperation, hvilket tvang Holiday ud af spillet i flere måneder.

T-Wolves napper Teague
Minnesota Timberwolves og point guard Jeff Teague er blevet enige om en tre-årig kontrakt til værdi af $57 millioner. Denne handel var mulig fordi Minnesota sendte point guard Ricky Rubio til Utah Jazz nogle timer forinden, hvor de modtog et Top 14 beskyttet 2018 first-round pick via Oklahoma City, som var ejet af Utah.

Curry skriver historisk kontrakt med Warriors
Dobbelt MVP, og Golden State point guard, Stephen Curry, bliver i Oakland og hos Warriors på en fem-årig kontrakt til $201 millioner – indtil videre den største kontrakt nogensinde underskrevet i ligaens historie. At Curry ville få denne kontrakt var aldrig i tvivl, især efter Golden States to mesterskaber over tre sæsoner.

Felicio bliver i Bulls
Chicago Bulls har beholdt center Cristiano Felicio på en fire-årig kontrakt til $32 millioner. Den snart 25-årige brasilianer har gennem to sæsoner i Chicago tjent lige under $1.4 millioner, så dette må betragtes som en klækkelig lønforhøjelse.

TRADE: Pacers/Thunder
Indiana Pacers har sendt All-Star small forward Paul George til Oklahoma City Thunder for shooting guard Victor Oladipo og power forward Domantas Sabonis. Pacers har shoppet George i flere måneder, og har især været i dialog med Boston, efter George gjorde det klart for organisationen at han vil forlade dem i 2018. Ved at trade George, er Indiana sikker på at få noget i retur for ham.

Milwaukee beholder Snell
Guard/forward Tony Snell og Milwaukee Bucks fortsætter deres partnerskab. De to sider er blevet enige om en ny fire-årig kontrakt til en værdi af $46 millioner. Snell blev erhvervet sidste sommer fra Chicago, i bytte for point guard Michael Carter-Williams, og fandt hurtigt sin niche i Milwaukees system som en værdifuld 3-and-D spiller.

Clippers giver Griffin $173 millioner
Power forward Blake Griffin bliver i Los Angeles, da han og Clippers er blevet enige om en fem-årig kontrakt til en værdi mellem $173-175 millioner alt afhængig af hvor cappen lander helt præcist. Griffin bliver nu, igen, holdets primære spiller efter point guard Chris Paul forleden blev tradet til Houston Rockets.

Veteranen Livingston fortsætter karrieren i Warriors
Point guard Shaun Livingston bliver hos Golden State Warriors over de næste tre år. For det får han $24 millioner, hvoraf $18 millioner er sikret. Kontrakten skulle brydes ned således, at han får $8 millioner denne sæson, $8 millioner næste sæson og $8 millioner sidste sæson, hvoraf kun $2 millioner er sikret. Dette er gjort, delvist, grundet Livingstons alder (han bliver 32 inden sæsonåbning).

Skarpskytten Mills forbliver i San Antonio på ny kontrakt
San Antonio Spurs og point guard Patty Mills forstsætter deres ægteskab. Den skarpskydende australier bliver i klubben over de næste fire sæsoner til en pris på $50 millioner. Mills ramte 147 tre-pointskud sidste sæson på 41.4% træfsikkerhed og anses som en af de bedste langdistance skytter i ligaen.

Nene & Houston fortsætter samarbejdet med ny kontrakt
Houston Rockets beholder den snart 35-årige brasilianske power forward/center Nene. Han skriver nemlig under på en fire-årig kontrakt til $15 millioner, hvilket må siges at være fin værdi for hans egenskaber. Nene snittede 9.1 point på bare 17.9 minutters spilletid sidste sæson for Houston, og antager man han fortsætter med at spille et lavt antal minutter burde hans alder ikke have den store hindring for eventuel produktion.
OPDATERING: Kontrakten var imod CBA-reglernes “over-38” paragraf og er blevet annulleret. Nene er en UFA igen.

(Foto: Keith Allison)